Rólunk

Köszöntjük Önt a CSOMÓS ÉS FIA ÉPÍTÉSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI BT. nevében, melyet 1995-ben alapítottunk. Törökbálinti székhelyű, családi vállalkozás vagyunk, munkáink zöme magán megrendelőknek készül. Honlapunk segítségével szeretnénk tájékoztatni tevékenységünkről, megismertetni az általunk megvalósított új és felújított épületekkel. Ha felkeltettük érdeklődését, vagy egyéb részletekre kíváncsi, tekintse meg honlapunk fejezeteit és szakmai referenciánkat. Ha személyesen, vagy telefonon fordul hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat az Ön igényeinek pontos, gyors, hatékony, színvonalas kiszolgálására fordítsuk, és elképzelései, tervei megvalósítását szakértelmünkkel támogassuk.

A Csomós és fia építési és szolgáltatási Bt . fő profilja több mint 20 éve a teljes körű építőipari generál-kivitelezés és fővállalkozás a kulcsátadásig. Cégünk magas színvonalú, a megrendelő igénye szerinti technológiával történő kivitelezéssel nemcsak új létesítmények kivitelezését, hanem épületek felújítását is végzi.


NEVÜNKHÖZ FŰZŐDIK TÖBBEK KÖZÖTT:

  • Böszörményi úti Rendőr Akadémia felújításában való részvétel,
  • XIX. kerületi Egészség Ház felújításában való részvétel,
  • Ménesi úti társasház homlokzat készítése,
  • A Német Nemzetiségi Közösségi Ház felújítása, bővítése
  • Törökbálinton és Pest megye több pontján családi házak építése,
  • Szelektív hulladékgyűjtő szigetek, térburkolatok készítése.

HOGYAN, KIKKEL DOLGOZUNK?

Kezdetben a Társaság családi kisvállalkozásként indult. Az elmúlt évek eredményessége lehetővé tette a Társaság folyamatos fejlődését, fejlesztését, amit az általunk kivitelezett épületek kifogástalan minősége is bizonyít. Jelenleg a cég kialakult alvállalkozói körrel dolgozik együtt, mely garancia a minőségi munkára.

Az egyre növekvő megrendelési igények tették indokolttá alvállalkozók bevonását, – akik úgyszintén kisvállalkozások – gépészeti munkákat és villanyszerelési munkákat végeznek.

Célunk: megrendelőink PONTOS és KIFOGÁSTALAN KISZOLGÁLÁSA. Az egyre fokozódó piaci versenyben- (már ismert, ill. leendő) megrendelőink folyamatos és még szélesebb körű kiszolgálására törekszünk.

Vállalkozásunk az építkezés kezdetétől a kivitelezés végéig szorosan együttműködik Önnel. Mindenben az Ön igényeinek megfelelő technológiájú építési módot ajánlja és választja, kitűnő minőségben, versenyképes áron és pontos teljesítési határidővel. Keresse cégünket, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról! Reméljük, a jövőben Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük!


MIÉRT VELÜNK?

Építési szándéka esetén keresse meg cégünket, és a CSOMÓS ÉS FIA ÉPÍTÉSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI BT. az Ön igényeinek megfelelően, a legjobb MINŐSÉGBEN, KEDVEZŐ ÁRAKKAL kivitelezi a kívánt szolgáltatást.

Lépjen kapcsolatba velünk! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon. Megtisztelő figyelmét köszönöm.

csomos-sandor

Csomós Sándor

Elérhetőségeink

06 30 633 3679

tel/fax: 06-23-336-164

mobil: 06-30-633-3679